Selectează o Pagină

Politica de confidențialitate

1.1. Asumarea răspunderii

BUTUFEI CONSULTING SRL în calitate de autor, proprietar și unic administrator al site-ului www.doctortom.ro face eforturi susținute pentru securizarea informațiilor furnizate de utilizatori în timpul navigării pe site. Respectarea caracterului privat al informațiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal, a condus la crearea și aplicarea prezentului acord de confidențialitate. Accesul, vizitarea și utilizarea oricăror facilități oferite de site-ul www.doctortom.ro se supune prezentei “Politici de Confidențialitate” și “Termenilor și Condițiilor de Utilizare”, motiv pentru care vă recomandăm să accesați periodic aceste secțiuni ale site-ului pentru a rămâne la curent cu actualizările efectuate. BUTUFEI CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestor secțiuni fără o notificare prealabilă, în concordanță cu legislația în vigoare. BUTUFEI CONSULTING SRL 42835880 J40/8795/28.07.2020 București

1.2. Ce date prelucrăm despre dumneavoastră și în ce scop

BUTUFEI CONSULTING SRL poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului www.doctortom.ro doar cu acordul dumneavoastră și numai dacă le furnizați în mod voluntar, prin următoarele formulare disponibile pe site:
  • formularul de contact (https://doctortom.ro/contact) colectează numele și adresa de e-mail ale expeditorului și le utilizează strict în scopul facilitării comunicării, pentru a transmite mesajul expeditorului către adresa contact@doctortom.ro și pentru a permite destinatarului (BUTUFEI CONSULTING SRL) să răspundă. Aceste mesaje sunt stocate pe serverul care găzduiește site-ul www.doctortom.ro pe perioada menținerii comunicării prin e-mail între expeditor și BUTUFEI CONSULTING SRL. Aceste date nu sunt transferate în afara teritoriului României.
  • formularul de comandă din cadrul magazinului online (https://doctortom.ro), necesar ca interfață între client (utilizatorul site-ului) și furnizor (BUTUFEI CONSULTING SRL), colectează adresa de e-mail a clientului, în vederea transmiterii notificărilor referitoare la statusul comenzii și datele financiar-contabile impuse de legislație, în vederea emiterii facturii către client. De asemenea, formularul colectează adresa de destinație a produselor achiziționate de client, în vederea livrării acestora prin serviciile partenere de curier rapid. Clienții recurenți au posibilitatea de a solicita păstrarea datelor de facturare și livrare anterioare, în vederea facilitării comenzilor viitoare.
  • formularul de retur (https://doctortom.ro/retur), necesar pentru gestiunea returului de produse, conform legislației în vigoare;
  • formularul de abonare la newsletter colectează adresa de e-mail a abonaților care optează pentru primirea periodică de informații referitoare la produsele noastre. Aceste date sunt transferate către serviciul online Mailchimp, a căror politică de confidențialitate este disponibilă aici. Aceste date pot părăsi sub un protocol de criptare spațiul Uniunii Europene.

1.3. Securitatea și transferul datelor cu caracter personal

BUTUFEI CONSULTING SRL utilizează metode, proceduri de lucru și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal transmise de vizitatori, în timpul utilizării site-ului www.doctortom.ro. Datele cu caracter personal trimise de utilizatori în mod voluntar se colectează utilizând o conexiune SSL 256 bit criptata și sunt arhivate pe perioada utilizării pe servere interne și externe securizate. BUTUFEI CONSULTING SRL face toate demersurile justificabile comercial pentru a proteja datele colectate și investește în aplicarea noilor tehnologii pentru menținerea sistemelor hardware și software utilizate la un nivel cât mai înalt de securitate. BUTUFEI CONSULTING SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către alți terți în afara celor menționați la secțiunea „Ce date prelucrăm despre dumneavoastră și în ce scop” doar în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: operarea site-ului, a magazinului și a tranzacțiilor cu carduri sau conformarea la rigorile legii. În aceste cazuri vor fi furnizate către terți doar datele cu caracter personal necesare îndeplinirii obiectului solicitat și vor intra sub influența acordurilor de confidențialitate și securitate ale partenerilor noștri. BUTUFEI CONSULTING SRL nu vinde, nu schimbă și nu închiriază date cu caracter personal către terți. În prezent, transferul datelor cu caracter personal colectate prin site-ul www.doctortom.ro se poate realiza către următorii terti: serviciul de găzduire web strict în scopul găzduirii bazelor de date aferente site-ului și magazinului onlines serviciul marketing pentru transmiterea ocazională de noutăți către utilizatorii care au optat pentru abonare. Furnizorilor de produse în vederea procesării comenzilor plasate de către clienți și a gestiunii retururilor Serviciului de facturare – pentru gestiunea documentelor financiar-contabile solicitate de legislație pentru comercializarea produselor listate în magazin

1.4. Colectarea datelor anonime

BUTUFEI CONSULTING SRL poate colecta date anonime referitoare la traficul și comportamentul vizitatorilor pe paginile site-ului doctortom.ro, date rezultate în urma navigării. Aceste date sunt transmise de browser-ul utilizatorului, în urma accesării anumitor pagini din cadrul site-ului doctortom.ro. În calitatea de unic administrator, BUTUFEI CONSULTING SRL poate prelucra aceste date în următoarele scopuri:
  • pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
  • pentru a îmbunătăți accesul și a vă furniza un serviciu cât mai bun.
  • pentru a ne ajuta să cream și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.
  • pentru realizarea de analize și rapoarte statistice

1.5. Cookie-uri

Un cookie este un fișier text foarte mic care este controlat de browser-ul de internet al utilizatorului și care stochează un număr de identificare care diferențiază un vizitator al site-ului de alti vizitatori. Fișierele cookie din categoria “Necesare” sunt indispensabile funcționării magazinului. Prin refuzarea acestor cookie-uri, utilizatorii site-ului nu vor putea plasa comenzi în magazinul online.
CookieTipDuratăDescriere
_gaCookie de analiză trafic Google.
_gat_gtag_Cookie de analiză trafic Google.
_gidCookie de analiză trafic Google.
CONSENTCookie de analiză trafic Google.
cookielawinfo-checkbox-analytics011 monthsCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analitice”.
cookielawinfo-checkbox-functional011 monthsCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcționale”.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesare”.
cookielawinfo-checkbox-others011 monthsCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Altele”.
cookielawinfo-checkbox-performance011 monthsCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Performanță”.
NIDCookie de analiză trafic Google
viewed_cookie_policy011 monthsCookie-ul este setat de pluginul GDPR Cookie Consent și este utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale.
woocommerce_cart_hashDetermină conținutul coșului de cumpărături
woocommerce_items_in_cartDetermină conținutul coșului de cumpărături.
woocommerce_recently_viewedAjută la afișarea produselor recent vizualizate.
wordpress_logged_inCookie utilizat pentru a detecta utilizatorii autentificați în site.
wordpress_sec_
wordpress_test_cookieVerifică dacă cookie-urile sunt activate în browser pentru a oferi utilizatorilor o experiență de utilizare adecvată. Acest cookie este utilizat pe front-end, chiar dacă nu sunteți autentificat.
wp_woocommerce_sessionConține un cod unic pentru fiecare client, astfel încât să știe unde să găsească datele despre coș în baza de date pentru fiecare client.

1.6. Drepturile dumneavoastră

Dreptul de a vă retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea de către BUTUFEI CONSULTING SRL a datelor cu caracter personal oferite de către dvs prin site-ul www.doctortom.ro. Dreptul la acces la datele personale pe care le colectăm și / sau prelucram despre dvs. În urma unei solicitări, în cazul în care colectăm date personale referitoare la dvs., vă vom oferi o copie a datelor dumneavoastră personale, în format electronic, către adresa de e-mail specificată de dvs. Dreptul la rectificarea datelor personale, în baza unui temei exprimat de solicitant (erori de redactare, schimbarea datelor, completări etc). Dreptul la ștergerea datelor personale dacă aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, iar arhivarea lor nu este solicitata de legislația în vigoare. De asemenea, puteți solicita ștergerea datelor în situația în care v-ați retras deja consimțământul pentru prelucrarea datelor personale sau datele deja colectate au fost obținute fără consimțământul dvs. Dreptul la restricționarea prelucrării când se aplică unul dintre următoarele cazuri:
  • pe perioada remedierii eventualelor erori care privesc datele dvs, în cazul în care ne sesizați existența unor astfel de situații;
  • atunci când solicitați încetarea prelucrării datelor, dar nu doriți și ștergerea acestora;
  • în alte situații în care este necesară verificarea / rectificarea acestor date.
Dreptul la opoziție față de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertătile dvs. fundamentale prevalează fată de acest interes. Dreptul de a nu face obiectul unei proceduri de prelucrare automată a datelor dvs. Dreptul la portabilitatea datelor personale – vă putem furniza datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita că acestea să fie portate direct către un alt operator de date, în baza consimțământului pe care l-ați acordat acestuia. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa instituțiilor abilitate să vă reprezinte drepturile, conform legislației în vigoare: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro În vederea rezolvării oricărei sesizări cu privire la modul în care sunt colectate / prelucrate datele dvs. vă încurajăm să ne contactati direct, iar noi vom depune toate eforturile necesare pentru a vă asigura pe care amiabilă exercitarea drepturilor descrise mai sus. Datele noastre de contact sunt: BUTUFEI CONSULTING SRL +40 751 022 471 hello@doctortom.ro

1.7. Alte informații

Politica de Confidențialitate precum și Termenii și Condițiile de Utilizare ale acestui site considerăm că sunt suficiente pentru a vă asigura de seriozitatea și responsabilitățile pe care ni le asumăm prin întreținerea acestui site. Cu toate aceste trebuie precizat faptul că există și metode alternative la plasarea și finalizarea comenzilor online. Comenzile se pot plasa și telefonic, unde, în mod sigur, unul din reprezentanții doctortom.ro vă asigură tot suportul necesar finalizării comenzii. În cazul în care aveți orice fel de nelămuriri sau precizări cu privire la Politica de Confidențialitate și Securitate sau doriți să fiți informat despre datele cu caracter personal ce vă privesc nu ezitați să ne contactati prin una din metodele puse la dispoziție: +40 751 022 471 hello@doctortom.ro