Selectează o Pagină

Termeni și condiții de utilizare

Aplicabilitate și Drepturi de Autor

SC BUTUFEI CONSULTING SRL în calitate de autor, proprietar și unic administrator al site-ului doctortom.ro, beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislației române și internaționale. Prezentul acord constituie unica convenție dintre dumneavoastră în calitate de utilizator și SC BUTUFEI CONSULTING SRL și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor site-ului doctortom.ro. În lipsa altor prevederi site-ul doctortom.ro și conținutul său care include dar nu se limitează la imagini, fotografii, ilustrații, animații, clipuri audio/video și texte sunt proprietatea SC BUTUFEI CONSULTING SRL. Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică tuturor secțiunilor publice sau private ale site-ului doctortom.ro.

Definiții

În cadrul acestui regulament de utilizare vor fi folosiți următorii termeni:
– “doctortom.ro”, “site-ul”, “noi”, reprezintă firma SC BUTUFEI CONSULTING SRL și serviciile sale oferite prin intermediul site-ului doctortom.ro. Domeniul doctortom.ro este deținut de către SC BUTUFEI CONSULTING SRL.
– prin “Utilizator”, înțelegem toate persoanele fizice sau juridice care accesează site-ul doctortom.ro indiferent de scop.
– termenul “Membru” reprezintă un utilizator al site-ului doctortom.ro care a acceptat să se înregistreze pentru a beneficia de facilitățile oferite de acest serviciu.
– termenul “Client”, reprezintă persoanele fizice sau juridice, care doresc sau au achiziționat deja produse prin intermediul doctortom.ro.
– termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni și condiții”, sunt folosiți pentru a desemna prezentul acord de utilizare a site-ului doctortom.ro.
– termenii “Datele Înregistrate”, “Datele Utilizatorului”,”Informații personale” reprezintă orice informație trimisă voluntar site-ului doctortom.ro de o persoană fizică sau juridică, în orice arie publică sau privată a site-ului, sau prin orice mesaj e-mail sau fax.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare

Site-ul doctortom.ro, produsele și serviciile vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nici o modificare a condițiilor din prezentul acord. Accesul, vizitarea și utilizarea oricăror facilități oferite de site-ul doctortom.ro se supune Politicii de Confidențialitate și Termenilor și Condițiilor de Utilizare, motiv pentru care vă recomandăm să accesați periodic aceste secțiuni ale site-ului. SC BUTUFEI CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestor acorduri fără o notificare prealabilă. Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile de Utilizare se aplica pentru oricare din secțiunile acestui site și pentru orice vizitator, deci în cazul în care nu agreați să le respectați, nu folosiți site-ul doctortom.ro, aceste acorduri reprezentând unica convenție dintre SC BUTUFEI CONSULTING SRL și utilizatorii site-ului doctortom.ro.

Site-ul doctortom.ro și serviciile oferite prin intermediul acestuia vă sunt oferite de către SC BUTUFEI CONSULTING SRL pe principiul “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile” și fără nici un fel de garanții exprimate direct sau implicate. Cu toate că toate demersurile comercial justificabile au fost făcute, SC BUTUFEI CONSULTING SRL nu garantează că informațiile de pe site-ul doctortom.ro sunt complete, corecte sau actualizate. De asemenea, nu garantează că accesul sau utilizarea acestui site este fără întreruperi sau erori, iar serverul pe care este găzduit sau email-urile primite de la acesta nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Dumneavoastră în calitate de utilizator folosiți site-ul pe riscul propriu, SC BUTUFEI CONSULTING SRL fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Drepturi și responsabilități clienți

Ca utilizator al acestui site aveți dreptul la informare și corectitudine, iar personalul care deservește acest site va face tot posibilul pentru a facilita comunicarea cu dumneavoastră. Cu toate că informațiile publicate pe acest site au caracter informativ și prezentările făcute pe acest site nu constituie recomandări, personalul specializat al SC BUTUFEI CONSULTING SRL garantează pentru recomandările și informațiile furnizate prin una din metodele alternative de comunicare cum ar fi:

telefon: +40-751 022 471
e-mail: hello@doctortom.ro

Statutul de membru al acestui site este la libera alegere, deci odată înregistrat, aveți dreptul de a solicita renunțarea la acest statut și ștergerea din sistem a tuturor informațiilor care vă privesc. Pentru a putea deveni membru doctortom.ro vă obligați să completați formularul de înregistrare prin oferirea unor date adevărate, complete și exacte. Vă obligați să mențineți și să înnoiți datele de înregistrare atunci când situația o cere. În cazul în care informațiile furnizate de dumneavoastră nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, SC BUTUFEI CONSULTING SRL are dreptul de a suspenda sau desființa contul dumneavoastră de pe site-ul doctortom.ro și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului doctortom.ro. Dumneavoastră sunteți răspunzător de păstrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului dumneavoastră și de utilizarea propriului cont, indiferent dacă autentificarea se face sau nu cu voia dumneavoastră. Sunteți, de asemenea, de acord să folosiți butonul de ieșire din contul dumneavoastră când doriți să părăsiți site-ul. SC BUTUFEI CONSULTING SRL nu va fi răspunzătoare pentru nici o pagubă morală sau materială cauzată de nerespectarea de către dumneavoastră a acestei prevederi.

Pentru a putea plasa comenzi on-line, datele din formularul de Facturare și Livrare trebuie să fie corecte, complete și verificabile. În cazul în care nu se respectă aceste condiții există posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea se poate face către o persoană fizică sau juridică din România.

Drepturi și Obligații SC BUTUFEI CONSULTING SRL

Conform principiului că utilizatorul are dreptul la informare ne obligăm ca la cererea expresă să furnizăm informații pentru care putem garanta. În acest sens puteți contacta personalul doctortom.ro prin una din metodele puse la dispoziția dumneavoastră: telefon, fax, e-mail. SC BUTUFEI CONSULTING SRL nu oferă garanții că serviciile oferite prin doctortom.ro vi se potrivesc sau îndeplinesc cerințele dumneavoastră, serviciile vor fi neîntrerupte, la timp și fără erori. De asemenea, nu garantăm că orice eroare de program vă fi corectată. SC BUTUFEI CONSULTING SRL poate, oricând și fară a preciza motivele, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fară nici o notificare prealabilă. Orice încetare a accesului dumneavoastră la serviciile doctortom.ro, conform oricărei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuată fără o avertizare anticipată.

SC BUTUFEI CONSULTING SRL își rezervă dreptul să modifice prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile produselor prezentate pe site fără o notificare prealabilă.

SC BUTUFEI CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unei comenzi, dar are obligația de a preciza motivele pentru care este refuzată comanda.

Procesul de vânzare – cumpărare desfășurat de SC BUTUFEI CONSULTING SRL prin intermediul acestui site este guvernat de legile din Romania, prin urmare SC BUTUFEI CONSULTING SRL are obligația de a onora orice comandă acceptată.

Dreptul de utilizare a materialelor

SC BUTUFEI CONSULTING SRL vă autorizează să vizualizați și să descărcați copii ale materialelor de pe site-ul doctortom.ro doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. SC BUTUFEI CONSULTING SRL acordă dreptul de utilizare a acestui site și de a trimite către acesta mesaje, date sau informații.

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, prin oricare din metodele puse la dispoziție atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, amenințător, defăimător la adresa SC BUTUFEI CONSULTING SRL sau a unei terțe părți. Este interzisă trimiterea către SC BUTUFEI CONSULTING SRL sau doctortom.ro a mesajelor care conțin viruși, derulează campanii politice sau publicitare, scrisori în lanț sau orice formă de spam.

Conținutul site-ului, integral sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fară acceptul scris prealabil al SC BUTUFEI CONSULTING SRL.

Legături

Site-ul doctortom.ro poate furniza legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC BUTUFEI CONSULTING SRL nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luați cunoștință și sunteți de acord că firma SC BUTUFEI CONSULTING SRL nu este responsabilă de disponibilitatea acestora și pentru nici un conținut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri. Mai mult, recunoașteți și sunteți de acord că SC BUTUFEI CONSULTING SRL nu vă fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată de folosirea sau încrederea în informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

SC BUTUFEI CONSULTING SRL poate acorda partenerilor o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a crea un link către pagina principală a site-ului doctortom.ro, cu condiția că acest link nu descrie doctortom.ro sau SC BUTUFEI CONSULTING SRL într-o manieră falsă, greșită sau jignitoare.

Securitate

SC BUTUFEI CONSULTING SRL face eforturi susținute pentru securizarea informațiilor furnizate voluntar sau involuntar în timpul navigării prin site. Respectarea caracterului privat al informațiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal a condus la crearea și aplicarea Politicii de Confidențialitate.

Calitatea de membru atrage răspunderea păstrării confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi adresa de mail și parola și sunteți de acord să vă asumați întreagă responsabilitate pentru acțiunile desfășurate în contul dumneavoastră. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, cum ar fi utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea sau copierea de informații poate atrage anularea contului.

Plata cu cardul

SC BUTUFEI CONSULTING SRL pune la dispoziția clienților magazinului virutal (https://doctortom.ro) posibilitatea de a efectua plata comenzii online, pentru orice produs afișat, prin card bancar, utilizând interfața web disponibilă în pagina de finalizare a comenzii.

Confidențialitatea față de minori

Pentru SC BUTUFEI CONSULTING SRL un utilizator al site-ului doctortom.ro este considerat minor dacă dintr-o sursă sigură cunoaștem că acest utilizator are mai puțin de 18 ani împliniți. SC BUTUFEI CONSULTING SRL nu va vinde produse sau servicii către minori. Prin structura și complexitatea sa site-ul nu este destinat minorilor. SC BUTUFEI CONSULTING SRL poate încasa contravaloarea unor produse sau servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Minorii pot accesa site-ul doctortom.ro doar sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Legislație

Termenii și Condițiile se supun legislației romane. În caz de litigiu, se va încerca inițial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă, va fi luată în considerare competența instanței judecatoreasti.

În cazul în care aveți orice fel de nelămuriri sau precizări cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare sau doriți mai multe informații cu privire la aceștia nu ezitați să ne contactati prin una din metodele puse la dispoziție: telefon, email, fax.

MOBIL +40-751 022 471
hello@doctortom.ro

Citiți și politica noastră de confidențialitate

SC BUTUFEI CONSULTING SRL
42835880
J40/8795/28.07.2020
București