Selectează o Pagină

Doctor Tom, împreună cu Recaro. Scaune pentru mașină și cărucioare

Anticipând nevoia de siguranță a generației viitoare, Doctor Tom s-a gândit la o selecție a modelelor de top din gama Recaro pentru bebeluși.

Recaro înseamnă istorie. Inovație. Pasiune pentru calitate. Design ingenios. Tradiție.

Hai la plimbare

RECARO KIDS

Suport ideal. Aspect curat. Siguranță maximală. RECARO combină funcționalitatea cu ergonomicul și esteticul pentru a creea soluții de design ingenioase scaunelor și cărucioarelelor generației viitoare.

Recaro logo

Scaun auto Salia Elite

Flexibilitate zi de zi

Inovație înseamnă a proiecta ceva înaintea tuturor. Aceasta este Salia Elite: primul 2 in 1 scaun de mașină pentru copii din lume. Este un purtător, un scaun pentru copii și nu este doar atât: Salia Elite îmbină toate beneficiile unui transportator cu siguranța și comfortului unui scaun de mașină destinat pentru copii mai mari. Așadar, ești liber să-ți faci rutina zilnică după cum dorești.

Tian Elite

Scaun auto Tian Elite

Versatilitate desăvârșită, combinată perfect cu siguranță și confort, caracteristice scaunelor auto Recaro.

Instalare universală

Tian Elite poate fi instalat pe bancheta oricărei mașini, rapid și simplu, folosind centura de siguranță a vehiculului. O soluție flexibilă, pentru orice familie.

Tian Elite
Scaun auto Mako Elite 2

Scaun auto Mako Elite 2

Toate călătoriile, indiferent că vor fi scurte sau lungi, cu siguranță că vor fi mai bune de acum încolo.

Spuma specială de șezut a scaunului pentru copii Mako se adaptează perfect formei corpului copilului dvs. oferind suport ergonomic. Cu acest nivel de confort al scaunului, micul explorator nu va dori nici măcar să iasă din mașină pentru o înghețată. Și nici nu este necesar să o facă, deoarece o poate mânca liniștit, în scaunul auto, aceasta deoarece husa textilă a scaunului auto este detașabilă și lavabilă. Doar prințesele și șoferii de curse beneficiază de un asemenea confort!

CĂRUCIOR CU CADRU CELONA

Celona. Acolo unde aventura începe.

Cărucioarele Celona le poți lua oriunde dorești: la o plimbare în parc, la o călătorie pe munte sau chiar și la o masă de seara. Roțile mari ale acestui cărucior nu cunosc obstacole și fac fiecare călătorie cât se poate de confortabilă, fie teren accidentat fie plan. Având o înălțime de 50 cm, facilitează hrănirea copilului tău deoarece se potrivește perfect cu înălțimea mesei. Inginerie la nivel înalt! Celona a obținut The German Design Award 2021 la categoria “Excellent Product Design”.

CĂRUCIOR CU CADRU SADENA

Adevărata măestrie face diferența.

Chiar și cu unul dintre cele mai simple cărucioare din categoria ei, călătoriile pot fi o experiență extraordinară: Sadena, are o lățime de doar 54 cm cu roți agile foarte mici ce oferă o manevrabilitate ridicată. Funcționează foarte bine chiar și atunci când doriți să îl pliați, procesul fiind ușor de realizat cu o singură mână și toate acestea datorită mecanismului nostru unic – devine mic și compact și se pliază ușor.

Căruciorul Sadena a primit Red Dot Award 2020, premiu dedicat calității ridicate a design-ului.

PARTENERII DOCTOR TOM

Cadouri speciale pentru tine oferite de rețeaua de parteneri Doctor Tom pentru întreaga familie.

Contact Doctor Tom