Selectează o Pagină

PARTENERII DOCTOR TOM

Doctor Tom s-a gândit la cadouri speciale pentru tine și întreaga familie. Alături de rețeaua de parteneri:
Kit-uri Doctor Tom
Clinica Nativia

Clinica NATIVIA

Consult Gratuit

Achiziționează un kit Doctor Tom și primești un consult GRATUIT la unul dintre medicii experți în obstetrică și ginecologie din cadrul Clinicii Nativia din București!

Clinica New Life

Clinica NEW LIFE TIMIșOARA

30% reducere

La achiziționarea unui kit Doctor Tom, primești 30% reducere la orice consultație de pediatrie efectuată în clinica New Life Timișoara!

DDS Diagnostic

DDS DIAGNOSTIC

20% reducere

Prevenția este foarte importantă.

Achiziționează un kit Doctor Tom și primești 20% reducere la testul Antigen potrivit pentru copilul tău!

Să creștem copii liberi, curajoși și sănătoși!

Dr. Cristina Vancsa

DR Cristina Vancsa

10% discount

“Dragă părinte, bun venit într-o lume nouă! Vine cu oboseală, griji, frustrare, plâns, zâmbete, râs în hohote, joacă și foarte, foarte multă iubire. Acum te re-descoperi, te re-cunoști, te re-conectezi cu ceea ce simți. Îți dau o veste bună: fiecare provocare este o șansă de a căuta o soluție. Informează-te din surse de încredere, ascultă-ți copilul și bucură-te de noul început. Ai încredere în tine, caută suportul potrivit și cere ajutorul atunci când simți nevoia! Bun venit în rândul părinților!”

10% discount: Childcare course, Prenatal course, Breastfeeding course and consultancy, Babywearing consultancy, Breastfeeding re-evaluation, Baby sleep counseling, Diversification consultancy, Weaning consultancy.

Helvetia Luxury Watches

Helvetia Luxury Watches

12% discount

La Helvetia Luxury Watches vă așteptăm într-o incursiune în lumea ceasurilor, a bijuteriilor și a accesoriilor.

Lucrăm în domeniul acesta de peste 25 de ani, însă frumusețea și bogăția universului orologer ne surprinde de fiecare dată când descoperim un model nou. Și suntem convinși că de multe ori, o simplă privire la încheietura mâinii sau asupra unei bijuterii frumoase purtate aduce buna dispoziție.

Vă invităm să descoperiți creațiile din portofoliul nostru (ceasuri, bijuterii și accesorii) și facem un prim pas spre dumneavoastră, oferindu-vă la fiecare kit Doctor Tom achiziționat o reducere de 12% la toate produsele noastre!

Kinder Studio

KINDER STUDIO

10% discount

Scriem povești prin imagini, povești reale, despre fericire, iubire, împlinire, momente unice, despre frumoase așteptări, despre miracole care apar în viața voastră, despre voi. O facem de 14 ani cu aceeași mare bucurie și pasiune ca în prima zi.

La achiziționarea unui kit Doctor Tom, primești o reducere de 10% pentru sedințele de maternitate, nou născut și family.

KinetoBebe

KinetoBebe

Ghid gratuit

Toți părinții se întreabă cum îi pot ajuta pe bebelușii lor să se dezvolte armonios și să deprindă primele mișcări.

UNICEF Romania și Asociația Kinetobebe au pregătit pentru specialiști și părinți Ghidul „Stimulare prin mișcare – 40 de exerciții pentru stimularea bebelușului”, autori Loredana Nicolae și Iulian Nicolae.

Acum poți începe exercițiile cu cel mic accesând:

Moasa senior Camelia Irimia

MoașA Senior Camelia Irimia

50% discount

„Am intrat pentru prima dată în sala de naștere acum aproape 30 de ani și am știut din prima clipă că eu vreau să devin moașă. Ceea ce m-a fascinat cel mai tare din tot ceea ce s-a petrecut la naștere, a fost moașa care asista nașterea și care stăpânea totul acolo. Au urmat mulți ani de pregătire, muncă fără a condiționa timpul petrecut alături de femei pentru a iși aduce pruncii pe lume. La început am practicat obstetrică pură, apoi am înțeles destul de repede că pentru a fi foarte bun în ceea ce faci ai nevoie de informații și de multă educație continuă.”

La achiziționarea unui kit Doctor Tom beneficiezi de reducere 50% la serviciul „Pregătirea perineului pentru nașterea naturală”, concretizat prin cursul: “Prețuirea perineului”.

Cursul este susținut în cadrul Clinicii NewLife Timișoara și este conceput de Camelia Irimia, moașă senior și coordonator Bloc Nașteri al Spitalului Premiere.

Cleopatra Tudorache

Cleopatra Tudorache, consultant babywearing certificat

Admin Babywearing Constanța
Curs gratuit

“Acum 8 ani am pornit călătoria numită babywearing din dragoste pentru bebeluși și din dorința de a îi ajuta pe părinți să se simtă confortabil atunci când folosesc un sistem de purtare. Mă străduiesc să ofer cât de mult pot, ca informații, experiențe personale și timp, astfel încât să cresc numărul de familii care își poartă bebelușii într-un mod sănătos. Mă bucur că am ocazia să îi ajut pe părinți să descopere legăturile profunde pe care le crează purtarea bebelușilor în relația dintre părinte și copil, dar și felul în care purtarea bebelușilor îi integrează pe cei mici în viața părinților, indiferent de tipul activității sau evenimentului social.”

La achiziționarea unui kit Doctor Tom beneficiezi de acces GRATUIT la cursul „Purtarea bebelușului pentru începători”.

Cursul este online și este susținut de Cleopatra Tudorache, Consultant Babywearing Certificat Die Trageschule Dresden și Feeding and Carrying Advocate Slingababy

AFYA Clinik

AFYA CLINIK - Râmnicu Vâlcea

Ecografie gratuită

Achiziționează un kit Doctor Tom și primești GRATUIT o ecografie de șold pentru nou-născuți si un consult oferite de unul din medicii experți în ortopedie pediatrică din cadrul AFYA Clinik din Râmnicu Vâlcea!

Active Center

Active Center

VANIA LIMBAN – MOAȘĂ INDEPENDENTĂ
10% discount

Ca moașă, consider că una dintre cele mai importante probleme în viața unei femei este cea legată de tonusul perineului pentru că poate influența nașterea, viața intimă de cuplu, dar și sănătatea uro-genitală la orice vârstă (incontinență urinară, hemoroizi, prolaps organe urogenitale).

Metoda Epi-No, dispozitivul nr. 1 din lume în tonifierea perineului, oferă posibilitatea de a fi folosită de orice gravidă/ mamă/ femeie fără prezența unui profesionist (moașă, ginecolog, kinetoterapeut), ca și măsurare exactă a evoluției tonusului acestuia cu ajutorul manometrului cu care este dotat aparatul.

Detalii pe www.epi-no.ro.

Vania Limban – Moașă independentă cu experiență internațională, consultant Sănătate Intimă și fondatoarea Active Family Center.

La fiecare kit Doctor Tom achiziționat, Active Center iți oferă un discount de 10% + transport la dispozitivul Epi-No.

Clinica Zetta

Clinica Zetta

Mommy makeover
Evaluare estetică gratuită + 20% discount

La achiziționarea unui kit Doctor Tom, primești o evaluare estetică gratuită și în plus vei beneficia și de 20% reducere la pachetul de intervenții pe care dorești să le faci.

Să devii mămică este cel mai prețios dar, însă după tot acest proces al sarcinii, majoritatea femeilor au dificultăți în a-și recăpăta formele dinainte de naștere. Transformările sunt în special la nivelul sânilor și al abdomenului, iar printre cele mai frecvente se numără sânii lăsați și fără volum, apariția vergeturilor sau pielea în exces și depozitele de grăsime inestetice de pe abdomen.

De cele mai multe ori aceste urmări ale nașterii și alăptării nu se pot remedia cu dietă, sport sau tratamente non-invazive și sunt necesare intervenții chirurgicale. Pachetul „mommy makeover” însumează servicii de chirurgie estetică precum mastopexia (ridicarea sânilor cu sau fără implanturi), liposucția, abdominoplastia, dar și servicii de chirurgie genitală (labioplastie și vaginoplastie). Acest pachet de proceduri estetice este foarte în vogă în SUA, de unde a și plecat trendul destinat femeilor care au dificultăți în a-și reveni la formele dinainte de naștere și de ce nu, chiar la cele mult visate.

Clinica Zetta este cel mai mare spital privat de chirurgie plastică, estetică, microchirurgie reconstructivă și specialități conexe și realizează anual peste 1.700 de intervenții chirurgicale, dintre care multe sunt dedicate proaspetelor mămici asftel încât să își reintre în formă.

Pachetul „mommy makeover” este recomandat mămicilor fără probleme de sănătate care s-au oprit din alăptare, nu plănuiesc alte sarcini în viitorul apropiat și se confruntă cu:
– sânii lăsați și fără volum;
– piele și grăsime în surplus;
– vergeturi în zona abdominală.

Marele avantaj al acestui pachet este faptul că într-o singură intervenție se pot realiza minim 2 proceduri chirurgicale, ceea ce înseamnă un singur timp de recuperare și o singură întrerupere a activităților zilnice.

Este recomandat ca mămicile ce optează pentru acest pachet să se asigure că după intervenție vor avea ajutor în ceea ce privește îngrijirea copilului, dar și celelalte activități deoarece timp de 2 luni de la intervenție nu vor putea ridica greutăți sau să facă efort fizic.

Biogenis

Biogenis - Banca de celule stem

33% discount la toate pachetele de recoltare celule stem

Ne bucurăm că împreună cu Doctor Tom susținem siguranța și sănătatea familiei!

BIOGENIS – Banca de celule stem este prezentă în România din anul 2007 şi este parte a Grupului FamiCord (banca numărul 1 în Europa și locul 5 în lume), prezent în 28 de țări europene.

Companie românească ce se supune strict şi în totalitate legislaţiei din România si Membru fondator ARBACS (Asociaţia Băncilor Acreditate de Celule Stem).

Biogenis – Banca de celule stem îşi desfăşoară activitatea pe întreg teritoriul ţării având consultanţi foarte bine pregătiţi şi instruind constant atât propriul personal cât şi personalul medical din clinicile şi spitalele colaboratoare ce se ocupă de recoltarea celulelor stem.

Biogenis oferă tuturor clienților acces la studiile clinice realizate de grupul FamiCord, laboratoarele noastre ultradotate găzduind peste 550.000 de probe biologice.

Celulele stem din sângele și țesutul de cordonul ombilical au capacitatea de a fi compatibile și cu membrii familiei.

Prin stocarea celulelor stem din sângele și țesutul cordonului ombilical vă puteți proteja nu doar copilul, ci întreaga familie.

Momente importante aduse de către BIOGENIS în România:
Prima stocare de concentrat de celule stem în recipiente multiple, pentru mai multe utilizări;
Prima stocare de porţiune de cordon cu izolare de celule stem mezenchimale;
Prima bancă românească ce poate extrage, prelucra și purifica ADN la naștere;
Prima bancă românească prin intermediul căreia se pot realiza teste genetice din urină, nu din sânge;
Bancă românească ce acordă clientului posibilitatea de a-și configura singur pachetul de recoltare;
Primul copil român tratat cu celule stem mezenchimale;
Singura bancă privată de celule stem din UE, cu propriul centru de transplant, în grupul din care face parte;
Singura bancă românească cu peste 50 de pacienți români tratați;
Famicord este locul 1 în Europa și locul 5 la nivel mondial;
Singurul grup de bănci de celule stem care are bancă publică.
Prima bancă românească ce pune la dispoziție serviciile unui Navigator de pacienți;
Prima bancă ce permite semnarea contractelor exclusiv online.
15 probe eliberate pentru pacienți români;
Singurul grup de bănci de celule stem cu peste 4000 de pacienți tratați.

Află mai multe informații despre importanța recoltării celulelor stem la naștere accesând www.biogenis.ro.

Alege KITUL PREMIUM DOCTOR TOM și BIOGENIS – BANCA DE CELULE STEM îți oferă 33% reducere la toate pachetele de recoltare celule stem cu stocare în ROMÂNIA.

Sună la 0736 888 088, transmite codul primit și beneficiezi automat de reducerea specială!

*oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau campanii în curs!

Clinica Vascularte

Clinica Vascularte

10% reducere la Consultațiile de chirurgie vasculară și de nutriție din cadrul primei clinici de medicină vasculară din România!

„Credem că inovația face lumea mai bună și știm că ea ține exclusiv de oameni și de felul în care aceștia se pun, cu smerenie, în slujba semenilor lor”.

Mă bucur să va anunț cu mândrie că Vascularte – prima clinică de medicină vasculară din România este parte din Ecosistemul Doctor Tom!

Clinica Vascularte are ca scop prevenirea, tratarea și abordarea interdisciplinară a pacientului cu boli arteriale, venoase și limfatice, fiind prima clinică din România cu acest profil medical și care reunește medici din specialități multiple.

Sarcina poate provoca modificări structurale în pelvisul femeii. Aceste modificări pot afecta unele vase de sânge și acest lucru crește riscul femeii de a dezvolta varice.

Împreună ne gândim la sănătatea ta. Știm de sindromul de congestie pelvina. Congestia venoasă pelvină reprezintă o afecțiune a sistemului venos aflat la nivelul pelvisului, patologie care afectează mai frecvent persoanele de sex feminin datorită particularităților anatomice specifice.

BrainFIT

BrainFit

Delia Rus, Consilier medical și Terapeut Neurofeedback
30% reducere la prima ședință de evaluare neurofeedback!

BrainFIT este unul dintre cele mai moderne centre de neurofeedback din România.

Echipa de specialiști coordonată de Delia Rus (consilier medical si Terapeut Neurofeedback) oferă programe personalizate și prezintă o mulțime de avantaje pentru cei ce urmează un program adaptat nevoilor sale:
•Îmbunătățirea capacității de relaxare, concentrare și focus, cu impact în creșterea calității vieții;
•Terapie complementară în tratarea problemelor psiho-emoționale, comportamentale și de sănătate;
•Rezultate vizibile după primele ședințe asupra performanței zilnice.

Atât pentru gravide, mămici, cât și pentru copii, o astfel de metodă este una inovatoare și neinvazivă de corectare a problemelor emoționale și comportamentale prin antrenamentul creierului.

Ce este neurofeedback-ul?
Neurofeedbackul este un tip de tratament prin biofeedback care înregistrează activitatea cerebrală în timp real și o face perceptibilă simțurilor (vizual, auditiv, tactil).

Scopul tratamentului prin neurofeedback este de a corecta dezechilibrele de funcționare a activității cerebrale, eliminând în același timp problemele cauzate de aceste dezechilibre.

Care sunt problemele care pot fi corectate cu ajutorul tratamentului?
Problemele care pot apărea că urmare a dereglării funcționarii creierului pot cuprinde probleme emoționale, comportamentale sau afecțiuni fizice.

Neurofeedback-ul corectează aceste dereglări și poate fi folosit cu succes pentru a trata o gama largă de probleme, atât pentru adulți cât și pentru copii:

Probleme psiho-emoționale: Anxietate, Atacuri de panică; Stres acut și cronic; Depresie; Depresie post natală; Tulburări provocate de stresul post-traumatic; Tulburări de personalitate; Probleme comportamentale; Tulburări ale somnului; Tulburări de spectru autist; Tulburări de alimentație; Dependențe: alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc; Tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenție (ADHD); Dificultăți de învățare; Tulburări de comportament; Dificultăți de atenție.

Probleme de sănătate: Crize de epilepsie; Durere cronică: cefalee, migrene, fibromialgie; Traumatisme cerebrale (leziuni, contuzii, anevrism, AVC); Hipertensiune arterială; Astm bronșic; Nevralgie de trigemen; Amețeală, vertij.

Care este programul potrivit pentru mine?
Înainte de începerea ședințelor de neurofeedback se va realiza obligatoriu o ședință de evaluare unde se va stabili programul potrivit personalizat pentru fiecare viitoare sau proaspătă mămică.

Alege KITUL PREMIUM DOCTOR TOM și BrainFIT îți oferă 30% reducere la prima ședință de evaluare neurofeedback!

Trident

Trident

10% reducere la prima consultație

Ne-am propus să ne remarcăm prin profesionalism și servicii de calitate excepțională care au la bază un set de valori la un nivel ridicat de exigență. Astfel, profesionalismul definește fiecare serviciu pe care îl oferim.

Dorința de autodepășire și de a atinge excelența în domeniul în care activăm, ne motivează pentru a fi la înălțime din toate punctele de vedere: oameni, aparate, materiale, lucrări. Niciun efort nu este prea mare atunci când îți propui să fii cel mai bun.

Standardele înalte pe care ni le-am setat se regăsesc în fiecare sector al activității noastre și sunt dublate de perseverență în străduința de a schimba lucrurile în bine, chiar dacă acest lucru presupune o luptă permanentă cu mentalitățile, comoditatea sau resemnarea din jurul nostru.

Fiecare intervenție este un moment de viziune bazat pe cunoaștere amănunțită și analiză, iar explicațiile detaliate, menite să conducă la o decizie în deplin acord cu pacientul, reprezintă punctul de pornire într-o relație întemeiată pe responsabilitate și încredere.

Trident – Făuritori de bucurie

La fiecare kit Doctor Tom achiziționat, Trident iti oferă 10% reducere la prima consultație!

Donna Medical Center

Donna Medical Center

15% reducere la prima examinare RMN 3 Tesla sau CT 

Efectuează o examinare RMN 3 Tesla sau CT la Donna Medical Center – Centrul de Imagistică Avansată – unde găsești tehnologie ultra high-end și o echipă de medici radiologi cu vastă experiență și diferite supra-specializări în imagistică dedicată afecțiunilor oncologice, neurologice, musculo-scheletale, etc.

Siemens Magnetom Vida 3T este, la acest moment, cel mai avansat RMN 3 Tesla din România, oferind imagini extrem de omogene și de o calitate excepțională în tot volumul examinat. Deține prima tehnologie 3T din lume echipată cu sistemul BioMatrix, ce permite aparatului RMN 3 Tesla să se adapteze anatomiei și fiziologiei (respirației) fiecărui pacient, reducând cu până la 30% durata investigațiilor, fără a sacrifica din rezoluția maximă a imaginilor. Oferă confort maxim pacienților claustrofobi, printr-un diametru generos al tubului de 70 de cm.

Siemens Somatom go.Top 128-slices este un echipament CT ultraperformant, care prin automatizările generate de softurile de inteligență artificială, reduce semnificativ doza de iradiere, păstrând o calitate excepțională a imaginilor.

Achizitionează kit-ul Doctor Tom si beneficiezi de 15% reducere la prima examinare RMN 3 Tesla sau CT!

AMS Laborator Genetic

AMS LABORATOR GENETIC

5% discount la testul Panorama de screening prenatal non-invaziv și consiliere genetică gratuită 

La AMS Laborator Genetic facem testarea genetică clinică mai simplă și mai accesibilă, iar prezența noastră în comunitatea lui Doctor Tom nu face decât să ne onoreze!

Testul Panorama este singurul NIPT (Noninvasive Prenatal Testing) care poate analiza și compara, separat, ADN-ul mamei și ADN-ul fătului, fără niciun risc, cu scopul evaluării riscului apariției unor tulburări genetice la făt, începând cu săptămâna a 9-a de sarcină.

Practic, prin recoltarea unei simple probe de sânge de la mamă, testul Panorama detectează prezența anomaliilor cromozomiale, indicând gradul de risc pe care îl are fătul pentru cele mai frecvente anomalii genetice. Este sigurul NIPT care oferă cele mai multe informații semnificative clinic, inclusiv sexul fetal.

Dintre anomaliile genetice pe care le analizează testul Panorama, menționăm:

• Sindrom Down sau Trisomia 21, detectat cu o acuratețe mai mare de 99%
• Sindrom Edwards sau Trisomia 18
• Sindrom Patau sau Trisomia 13
• Sindrom Turner sau Monosomia X
• Anomalii la nivelul cromozomilor sexuali X, Y
• Sindromul microdeleției 22q11.2 sau Sindrom DiGeorge sau Sindromul velo-cardio-facial (VCFS)
• Sindromul geamănului dispărut
• Triploidia
• Mozaicismul matern
• Sindromul Angelman
• Sindromul Prader – Willi
• Sindromul 1p36
• Sindromul Cri-du-Chat

Panorama folosește o tehnologie unică de analiză genetică bazată pe SNP (Single Nucleotide Polymorphism) ceea ce îl face să fie cel mai precis test prenatal la nivel global, fiind utilizat de peste 3 milioane de gravide.

Te invităm să descoperi Universul genetic dintr-o picătură – www.amsgeneticlab.ro și cele peste 50 de teste genetice din portofoliul AMS Laborator Genetic!

Prin tehnologia de care dispunem la nivel național și prin parteneriatele internaționale, ne angajăm să oferim pacienților din România cele mai precise informații genetice posibile referitoare la starea lor de sănătate și a viitorilor lor copii.

Știm că tot ce are legătură cu sănătatea pacienților este un lucru foarte serios și care implică multă muncă și dedicare, de aceea, echipa noastră este specializată și extrem de riguroasă în ceea ce privește calitatea serviciilor de testare genetică pe care le-am lansat pe piața din România în cei șase ani de când am deschis acest laborator de genetică în București.

Contactați-ne la adresa office@amsgeneticlab.ro pentru a primi oferta personalizată și menționați codul emis de Doctor Tom la achiziția kitului!

Doctor Tom este Partener în Comunitatea Măgurele Science Park

Doctor Tom is Member of Bioweez - the first digital platform from Israel dedicated to life sciences experts

Doctor Tom a creat prima selecție multi brand premium într-un concept de kit pentru bebeluși

Contact Doctor Tom