Selectează o Pagină

Transport și livrare

Comenzile dvs. pot fi livrate pe teritoriul României, prin curier rapid, la adresa indicată de dvs. în formularul de comandă. Pe colet va fi menționat numele dvs. si numărul de telefon pentru a putea fi contactat în cazul în care nu sunteți la adresă în momentul livrării.

Termenul de livrare al comenzilor efectuate prin magazinul online este cuprins între 2 si 3 zile lucrătoare, de la momentul înregistrării plății.

Dacă produsele au fost afectate de condițiile de transport, vă invităm să reclamați această situație prin e-mail în termen de 24 ore de la recepționarea produselor. Vă rugăm să verificați produsele în prezența reprezentantului firmei de curierat și să reclamați eventualele daune la 0751 022 471 sau e-mail: hello@doctortom.ro.

 

Politica de retur

Aveți dreptul de a solicita returul produselor comandate în termen de 14 zile de la primirea lor prin serviciul de curierat partener, contravaloarea comenzii fiindu-vă restituită integral, în cazul îndeplinirii condițiilor de mai jos.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor cad în sarcina cumpărătorului.

 

Condițiile necesare pentru acceptarea returului:

Toate solicitările de retur vor fi trimise prin intermediul formularului regăsit în această pagină – https://doctortom.ro/livrare-si-retur/#retur

Produsul trebuie să fie returnat în ambalajul original în care v-a fost livrat;

În cazul Kit-ului Doctor Tom, toate produsele din componența kit-ului trebuie să se afle în starea inițială: ambalaj original nedesfăcut, nedeteriorat;

Nu există daune provocate de cumpărător asupra produsului;

Broșurile, certificatele de garanție și pliantele care însoțesc produsele noastre trebuie să se regăsească în cutia în care au fost livrate.

Să fie specificat numărul comenzii;

Să fie cerut înainte de expirarea celor 14 zile.

Nu acceptăm returul pentu produsele cosmetice, sanitare sau de igienă care au fost utilizate sau al căror ambalaj a fost desfăcut.

Odată ce solicitarea dvs. de retur a fost primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă îndruma cu pașii necesari pentru a returna produsul primit.

Dacă sunteți aprobat, după returnarea produsului, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei de plată inițiale, în termen de 10 zile lucrătoare.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați

telefon: 0751 022 471

e-mail: hello@doctortom.ro

 

Formular Retur